För företag

Bygg en starkare, mer ansvarsfull arbetsplats

En sund och produktiv arbetsplats kräver transparens, ansvar och en stark kultur av integritet. På Visselblasare.se är vi här för att hjälpa er att främja dessa värden i ert företag.

En plattform för ansvar och transparens

Vår tjänst erbjuder en säker och konfidentiell plattform för era anställda att rapportera olämpligt uppförande eller överträdelser inom företaget. Genom att erbjuda denna tjänst till era anställda, visar ni ett åtagande för ansvar och öppenhet.

Företagsanpassad tjänst

Vi erbjuder flera tjänster anpassade efter ert företags unika behov, inklusive regelbundna rapporter och uppföljning av alla rapporterade händelser.

Erfarna analytiker

Vårt team av erfarna analytiker granskar varje rapport och sammanställer den information som behövs för att föreslå lämpliga åtgärder.

Stödja en positiv arbetsplatskultur

Genom att uppmuntra och stödja era anställda att komma fram med sina bekymmer, bidrar ni till att skapa en arbetsplats där alla känner sig värderade, trygga och respekterade.

För att ta reda på mer om hur Visselblasare.se kan hjälpa er att bygga en starkare, mer ansvarsfull arbetsplats, kontakta oss på info@visselblasare.se.